Back to All Events

Parkourpäivä lapsille

  • Koskuen Kuntoportti 1566 Tampereentie 61720 Koskue Finland (map)

ItteTeheren ry järjestää mahdollisuuden kokeilla tätä hienoa harrastusta Koskuella lauantaina 6.10.2018. Jyväskyläläisen Parkour Akatemian (www.parkourakatemia.fi) ammattitaitoinen ohjaaja tulee opastamaan alakouluikäisiä lapsia parkourin saloihin.  

"Parkourissa keskitytään kehittämään liikkumiseen tarvittavia perusominaisuuksia, kuten tasapainoa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta. Se on tapa harjoittaa kehoa ja mieltä toiminnallisempaan ja tehokkaampaan suuntaan. Parkour on yksinkertaisimmillaan juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Siinä mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Liikkumistä jokapäiväisessä ympäristössä, ympäristön antamia mahdollisuuksia hyödyntäen.  Laji vaikuttaa ensisilmäyksellä todella fyysiseltä ja haastavalta, mutta lajin vahvuus on juuri se, että sitä voi harrastaa kukin tyylillään ja omien taitojen mahdollistamalla tavalla." 

 

Ryhmät & Aikataulu & Tapahtumapaikka
1.-2. -luokkalaiset klo 11:00 - 12:00
3.-4.-luokkalaiset klo 12:15 - 13:15
5.-6. -luokkalaiset klo 13:30 - 14:30

Tunnit pidetään Koskuen Kuntoportin yläsalissa. Osoite Tampereentie 1566 A, 61720 KOSKUE

Osallistumismaksu 20€/osallistuja. 

Ilmoittaudu nopeasti omaan ryhmääsi. Ryhmiin voidaan ottaa vain maksimissaan 12 osallistujaa per ryhmä, ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen itteteheren@gmail.com

Parkour-päivään osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja. Iloinen fiilis ja innostunut asenne riittää! TERVETULOA!

Earlier Event: September 1
Pop-Up Pakohuone perheille
Later Event: February 10
Pop-up Kakkukahvila